استاد دانشگاه پرینستون :

ChatGPT یک مولد بیهوده است!

ChatGPT یک مولد بیهوده است!

به گزارش گردو دانلود، یکی از اساتید دانشگاه «پرینستون» اظهار داشت که صنایع نباید نگران پیشرفت «ChatGPT» باشند چونکه این ربات فقط یک مولد بیهوده است و نمی تواند جایگزین آنها شود.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، یک استاد «دانشگاه پرینستون»(Princeton University) که در مورد تأثیر هوش مصنوعی تحقیق می کند، اعتقاد دارد که ربات محبوب «ChatGPT» شرکت «اوپن ای آی»(OpenAI) نمی تواند یک ناقوس مرگ برای صنایع باشد.
«آرویند نارایانان»(Arvind Narayanan) اظهار داشت: باآنکه چنین فناوری هایی حالا بیشتر از همیشه در دسترس هستند و می توانند اطلاعات حجیم را بلافاصله عرضه کنند و حتی آثار خلاقانه را تولید کنند اما برای دستیابی به اطلاعات دقیق نمی توان به آنها اعتماد کرد.
وی ادامه داد: این ربات تلاش می کند تا متقاعدکننده باشد و هیچ راهی برای اطمینان یافتن از صحت یا عدم صحت اظهاراتی که بیان می کند ندارد.
کارشناسانی که هوش مصنوعی را مطالعه می کنند، می گویند محصولاتی مانند ChatGPT که بخشی از فناوری های «مدل زبانی بزرگ»(LLM) هستند و می توانند به دستورات انسان پاسخ دهند و خروجی خلاقانه تولید کنند، به جای ترکیب کردن ایده ها مانند مغز انسان، صرفاً با پیشبینی در مورد آنچه باید گفت کار می کنند. نارایانان اظهار داشت: این سبب می شود ChatGPT بیشتر به یک مولد بیهوده تبدیل گردد که پاسخ خویش را بدون دقت عرضه می دهد.
نشانه های اولیه ای وجود دارند که نشان می دهند چگونه شرکت ها از این نوع فناوری استفاده می نمایند. بعنوان مثال، گزارش وال استریت ژورنال نشان میدهد شرکت «بازفید»(Buzzfeed) که در ماه دسامبر ۱۲ درصد از نیروی کار خویش را اخراج کرد، می خواهد از فناوری اوپن ای آی برای مساعدت با ساخت آزمون ها استفاده نماید. واشنگتن پست گزارش داد که سایت بررسی فناوری «سی نت»(CNET)، داستان های تولیدشده توسط هوش مصنوعی را منتشر نمود اما بعدا مجبور شد آنها را اصلاح نماید.
نارایانان، مورد سی نت را بعنوان نمونه ای از مشکلات این نوع فناوری ذکر کرد و اظهار داشت: وقتی مشکلات پیش آمده را با این حقیقت ترکیب کنید که ربات درک خوبی از حقیقت ندارد، به یک فاجعه پی می برید.
وی ادامه داد: نتیجه محتمل تر فناوری های مدل زبانی بزرگ، تغییر صنایع در پاسخ به استفاده از آن خواهد بود؛ نه اینکه به صورت کامل جایگزین شوند.
نارایانان افزود: حتی با وجود چیزی به ژرفای اینترنت و موتورهای جستجو یا تلفن های همراه هوشمند، مشخص شده که این یک انطباق است که در آن ما مزایا را به حداکثر می رسانیم و تلاش می نماییم تا خطرات را به حداقل برسانیم، نه این که نوعی انقلاب را پدید آوریم. من فکر نمی کنم که مدلهای زبانی بزرگ حتی در آن مقیاس باشند. امکان دارد تغییرات، مزایا و خطرات گسترده ای در خیلی از صنایع وجود داشته باشد اما من نمی توانم تصور کنم که در این شرایط، مبحث سقوط صنایع مطرح باشد.




منبع:

1401/11/12
08:52:34
5.0 / 5
714
تگهای خبر: اساتید , اینترنت , تولید , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳