چرا ساختن یک ربات سرآشپز سخت است؟

چرا ساختن یک ربات سرآشپز سخت است؟

گردو دانلود: سیستم های خودکار ممکنست هزینه های نیروی کار را در طول زمان کاهش دهند، اما خیلی از آنها قیمت اولیه بالایی دارند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا، در دوران بعد از کووید که رستوران های زنجیره ای با کمبود نیروی کار و هزینه های فزاینده و همین طور سفارش هایی که اشتباه آماده می شدند، دست و پنجه نرم می کنند، بسیاری حالا بدنبال راه هایی برای خودکارسازی دست کم تعدادی از عملکردها در آشپزخانه هستند.
به نقل از دی اچ، رستوران چیپوتل (Chipotle) که هزینه نیروی کار امسال در آن به ۲.۷ میلیارد دلار یا یک چهارم درآمد آن می رسد، درحال آزمایش اتوکادو است. دستگاهی که می تواند آووکادو را در عرض ۲۶ ثانیه برش دهد و هسته آنرا خارج کند. رستوران وایت کسل (White Castle) نیز سیستمی به نام فلیپی (Flippy) برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده و سایر اقلام در ۱۸ نقطه در ایالات متحده نصب کرده است. رستوران سوییت گرین (Sweetgreen)، یک سیستم خودکار تولید سالاد به نام اینفینیت کیچن (Infinite Kitchen) را در حدود ۱۲ رستوران از ۲۴۰ رستوران خود تا انتهای سال جاری خواهد داشت.
اما باوجود علاقه زیاد به حضور ربات ها در آشپزخانه و سال ها تلاش، آنها هنوز نتوانسته اند کار را بر عهده بگیرند.
برخلاف کارخانه های خودروسازی یا انبارهای آمازون که برای انجام اقدامات تکرارشونده به ربات ها متکی هستند، آشپزخانه های رستوران ها با انجام چند کار همزمان پیش می روند. برگرداندن پنکیک به سیستمی متفاوت از سیستمی که قهوه تولید می کند یا اسپاگتی می سازد، نیاز دارد. علاوه بر این، تولید غذاهای بالقوه چسبنده یا پنیری به این معنا است که ربات ها برای حفظ استانداردهای ایمنی مواد غذایی باید به آسانی تمیز شوند.
در صورتیکه سیستم های خودکار ممکنست هزینه های نیروی کار را در طول زمان کاهش دهند، خیلی از آنها برچسب قیمت اولیه بالایی دارند.
همین طور جا دادن یک سیستم خودکار در آشپزخانه های کوچک یا بازسازی کل آشپزخانه آسان نیست.
رستوران سوییت گرین هفت هفته طول کشید تا مکان خودرا در نزدیکی مدیسون اسکوئر گاردن در نیویورک با یک سیستم خودکار بازسازی کند. حالا بیشتر بر روی مراکز جدید تمرکز می کند که در آنها می تواند از همان شروع به صورت اتوماسیون جلو برود. از ۴۰ رستورانی که این شرکت درنظر دارد در سال ۲۰۲۵ افتتاح کند، انتظار می رود حدود نیمی از رستوران ها بصورت خودکار ساخته شوند.
مدیران این رستوران های زنجیره ای می گویند که این سیستم ارزشش را دارد. آشپزخانه خودکار می تواند ۵۰۰ وعده را در یک ساعت تولید نماید، در مقایسه با حداکثر سرعت انسان ها که در حدود ۳۰۰ مورد است و مکان هایی که خودکار هستند، بسیار سودآورترند.
حرکت به سوی اتوماسیون کردن رستوران ها می تواند به صرفه جویی سالانه ۱۲ میلیارد دلار دستمزد منجر شود. این در حالیست که بااینکه این دستمزدها اغلب ناچیز است، اما برای میلیونها نفر که تحصیلات دانشگاهی یا مهارت های دیگر ندارند، می تواند راه نجاتی باشد.


1403/10/04
10:27:30
5.0 / 5
41
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲