بنیانگذار لكسوس را بشناسید

بنیانگذار لكسوس را بشناسید

به گزارش گردو دانلود ایجی تویودا صنعتگر، كارآفرین و مهندس مكانیك ژاپنی بود كه در ۱۹۸۹ شركت لكسوس را بنیان گذاشت. او بیشتر از هر چیز به علت افزایش سود شركت تویوتاموتور و توسعه فعالیتهای آن در سطح جهان در دوران ریاست و مدیر عاملی خود شهرت دارد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد در ادامه نوشت: «وی در دوازدهم سپتامبر ۱۹۱۳ در شهر ناگویا زاده و در ۱۹۳۶ از دانشگاه امپراتوری توکیو در رشته مهندسی مکانیک فارغ التحصیل شد و بعد از آن به عموی خود، کیشیرو پیوست که یک کارخانه خودروسازی در شهر ناگویا برپا کرده بود. دو سال بعد کیشیرو از ایجی خواست تا بر ساخت کارخانه ای جدیدتر در شرق ناگویا واقع در جنگل کاج سرخ در شهر کورومو نظارت کند. این شهرک بعدها تویوتا نامیده شد. تویودا در اواخر دهه پنجاه از اتومبیل سازی فورد در دربورن میشیگان دیدار نمود. در این زمان شرکت متبوع وی بعد از سیزده سال فقط ۲۵۰۰ خودرو تولید کرده بود اما فورد ۸هزار خودرو در روز روانه بازار می کرد. در نتیجه تویودا تصمیم گرفت روش های تولید انبوه خودروسازی آمریکا را همگام با کیفیتی دوچندان اتخاذ کند.

تویودا در همکاری با یک متخصص ماشین های بافندگی به نام تایشی اوهنو مفاهیم و راهبردهای اصلی را برای تویوتا ایجاد کرد یعنی همان مفهوم معروف «راه تویوتا»؛ مفاهیمی همچون سیستم برچسب زدن قطعات مورد استفاده در خط مونتاژ معروف به «کانبان» که در واقع باید آنرا پیش درآمدی بر بارکد دانست.

تویودا بعنوان مدیرعامل تویوتا موتور در دهه پنجاه میلادی نتوانست در نفوذ به بازار آمریکا با خودرو های سواری خود موفق شود اما در ۱۹۶۸ با اتومبیل کوچک «تویوتا کورولا» به این موفقیت دست یافت. در ۱۹۸۳ که ریاست تویوتا را بر عهده داشت تصمیم گرفت وارد بازار خودرو های لوکس شود و در نهایت موفق به تاسیس «لکسوس» در ۱۹۸۹ شد. او پنج سال بعد در سن هشتاد و یک سالگی از ریاست تویوتا کناره گیری کرد. ایجی تویودا بعد از آن که تنها پنج روز بود که صدمین سال تولد خویش را پشت سر می نهاد، در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۳ در بیمارستان یادمان تویوتا به علت نارسایی قلبی درگذشت.

دیوید کول، رئیس پیشین مرکز پژوهش های خودرو در رثای او اظهار داشت: «به راستی او رهبری ژرف اندیش و الهام بخش بود که پی برد در جهت موفقیت شرکت تویوتا چه کارهایی باید انجام دهد.»

لزلی کندال، سرپرست موزه خودروی پترسن از او با عنوان هنری فورد ژاپن یاد کرده است.»





منبع:

1399/06/28
14:43:54
5.0 / 5
1329
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , شركت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵