ابداع ریزتراشه ای ۱۰۰ برابر كوچك تر و سریع تر از نمونه های فعلی با نانو اوریگامی

ابداع ریزتراشه ای ۱۰۰ برابر كوچك تر و سریع تر از نمونه های فعلی با نانو اوریگامی

فیزیک دانان از پیچ خوردگی های خاص در گرافن برای ایجاد یک نانومواد که مانند ترانزیستور عمل کند، برای ساخت ریزتراشه ای که 100 برابر کوچک تر و سریع تر از ریزتراشه های فعلی عمل می کند، استفاده کردند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، استفاده از گرافن و سایر مواد دو بعدی برای ایجاد کوچک ترین ریزتراشه های جهان با روشی به نام "نانو اوریگامی" می تواند سرعت کامپیوتر ها را بطور شایان توجهی افزایش دهد. این مساله را فیزیک دانان دانشگاه "ساسکس"(Sussex) در انگلیس برای نخستین بار کشف کردند.
"نانو اوریگامی"(Nano-origami) شکلی است که با چین خوردگی و پیچ و تاب دادن در نانوموادی مانند گرافن ایجاد می شود و پژوهشگران کشف کردند که وقتی آنرا در چنین قالبی قرار می دهند، گرافن بعنوان یک ریزتراشه ظریف عمل می کند. پژوهشگران با "نانو اوریگامی" راهی برای ساخت یک ریزتراشه یافتند که ۱۰۰ برابر کوچک تر و سریع تر از نمونه های کنونی است.
این کشف می تواند برای آینده محاسبات کامپیوتری بسیار بزرگ باشد.
پروفسور "آلن دالتون" از دانشگاه "ساسکس" که روی این مطالعه کار می کند، اظهار داشت: استفاده از این نانومواد، تراشه های کامپیوتری ما را کوچک تر و سریع تر می کند. کاملاً مهمست که این اتفاق بیفتد، برای اینکه تولیدکنندگان کامپیوتر حالا با فناوری نیمه هادی سنتی محدود شده اند.
وی ادامه داد: در نهایت این فناوری موجب می شود کامپیوتر ها و تلفن های هوشمند ما در آینده هزاران برابر سریع تر شوند.
این نوع فناوری که "استرین ترونیک"(straintronics) نامیده می شود از نانوموادی مانند گرافن بجای قطعات الکترونیکی استفاده می نماید و در این حالت خاص، فضای بیشتری جهت استفاده بیشتر تراشه ها درون دستگاهها فراهم می آورد.
پروفسور "دالتون" افزود: همه کارهایی که ما می خواهیم با کامپیوتر ها برای سرعت بخشیدن به آنها انجام دهیم، با "نانو اوریگامی" در گرافن قابل انجام است.
آنچه در مورد کشف این تیم جالب است، این است که دیگر نیازی به افزودن مواد خارجی به دستگاه برای کارکرد سریع آن نیست. در عوض، تنها کاری که باید صورت گیرد، استفاده از این روش "نانو اوریگامی" در موادی مانند گرافن است که حاصل آن یک فناوری سبزتر و پایدارتر خواهد بود که سرعت آن نیز بیشتر است.
این تیم اشاره کرد که این فناوری سبزتر است، برای اینکه به مواد بیشتری احتیاج ندارد و پروسه آن بجای استفاده از دمای بالا، از انرژی کمتری استفاده می نماید.
این مطالعه در مجله ACS Nano انتشار یافته است.



1399/11/29
23:50:01
0.0 / 5
911
تگهای خبر: الكترونیك , تولید , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳