محققان سنگاپوری:
انسان هیچگاه نمی تواند بیش از ۱۵۰ سال عمر كند
گروهی از دانشمندان اپلیکیشنی برای پیش بینی حداکثر میزان طول عمر انسان طراحی نموده اند و می گویند: انسان هیچگاه قادر نخواهد بود بیش از 150 سال عمر کند.
به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، متخصصان زیست شناسی و بیوفیزیک تعداد زیادی از داده های مربوط به دی ان ای و اطلاعات پزشکی صدها هزار داوطلب در بریتانیا و ایالات متحده آمریکا را در اختیار یک هوش مصنوعی قرار دادند و توانستند اپلیکیشنی مبتنی بر هوش مصنوعی ایجاد کنند که می تواند با دریافت داده های ساده از کاربر حداکثر طول عمر و سن بیولوژیکی فرد را با دقت تخمین بزند. این اپلیکیشن "GeroSense" نام دارد و برای تلفن های همراه "آیفون" ارائه شده است.
بعنوان قسمتی از این مطالعه آنها دریافتند که دو عامل اصلی مسئول طول عمر انسان هستند: نخستین عامل سن بیولوژیکی انسان است که با میزان استرس، سبک زندگی و بیماریها ارتباط دارد و عامل دوم "تاب آوری" است که نشان دهنده ی توانایی فرد در احیای خود و بازگشت به حالت طبیعی بعد از تجربه ی بیماری و مشکلات است.
این داده ها به پژوهشگران کمک کرد تا مشخص کنند انسان حداکثر می تواند ۱۵۰ سال عمر کند، یعنی حدودا دو برابر میانگین طول عمر فعلی در انگلستان.
این تحقیقات بر طبق نمونه های خون از دو مطالعه ی مختلف دی ان ای انجام گرفته است.
پژوهشگران با بهره گیری از ابزاری به نام "DOSI" که سن، بیماری و سبک زندگی را بررسی می کند میزان "تاب آوری" فرد را مشخص می کنند که نشان دهنده ی توانایی بهبود بعد از لطمه یا بیماری است.
دکتر تیم پیرکوف (Tim Pyrkov) محقق اصلی این مقاله از شرکت بیوتکنولوژی "Gero" مستقر در سنگاپور می گوید: محاسبه ی میزان تاب آوری بر طبق کارهای فیزیکی در اپلیکیشن "GeroSense" نشان میدهد که بدن انسان در حدود سن ۱۲۰ تا ۱۵۰ سالگی تاب آوری خودرا بطور کامل از دست می دهد.
پژوهشگران می گویند: تصور می شود که سلول های پیر یا "زامبی" کلید رسیدن به اکسیر جوانی را در دست دارند برای اینکه این سلول ها زنده هستند اما کارایی ندارند.
این سلول ها در همه چیز از آرتروز گرفته تا آلزایمر نقش دارند. برای مدت زمان طولانی میانگین طول عمر انسان ها ۲۰ تا ۴۰ سال بوده است امروزه این میانگین در انگلستان به ۸۰ و در ایالات متحده آمریکا به ۷۸ رسیده است.
تغذیه مناسب، دسترسی به آب تمیز، بهداشت بیشتر و بهره بردن از علم پزشکی از عواملی هستند که در افزایش چشم گیر میانگین طول عمر انسان نقش داشته اند.
محققان معتقدند در آینده با دستکاری ژنتیکی و محدود کردن کالری و دارو ممکنست بتوانیم طول عمر را بیش از این افزایش دهیم. با این وجود این افزایش محدودیت خودرا دارد و حداکثر سن انسان می تواند ۱۵۰ سال باشد.
مشخص شده است که تاب آوری افراد حتی اگر از بیماری مزمن رنج نبرند نیز با افزایش سن کاهش پیدا می کند.
پژوهشگران یک ابزار پوشیدنی جهت بررسی میزان "تاب آوری" افراد ساختند و دریافتند که تعداد افرادی که با افزایش سن توانایی تاب آوری خودرا از دست می دهند بطور تصاعدی درحال افزایش است و هر هشت سال دو برابر می شوند.
این یافته ها در مجله Nature Communications انتشار یافته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب