خواص زیره و هل سبز با نانویی شدن ارتقا می یابد

خواص زیره و هل سبز با نانویی شدن ارتقا می یابد

پژوهشگران در یک شرکت دانش بنیان توانستند با فناوری نانو، خواص زیره و هل سبز را ارتقا دهند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، مهدی احمدی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان اظهار داشت: خواص گیاهان دارویی با نانویی شدن ابعاد عصاره ها، افزایش قابل توجهی پیدا می کند بطوریکه در بعضی خواص ما شاهد بهبود ۱۰ برابری عملکرد نسبت به عصاره های معمولی هستیم. وی با اعلان اینکه در این شرکت فناوری طعم دهنده های طبیعی نانویی را توسعه دادیم و به دنبال عرضه این محصولات در بازار هستیم، اظهار داشت: با نانویی شدن ابعاد ذرات عصاره گیاهان تعدادی از خواص بالقوه آنها بصورت بالفعل در آمده و برخی خاصیت های مفید این عصاره افزایش قابل توجهی پیدا می کند. برای مثال ما شاهد افزایش ده برابری خواص آنتی باکتریال در یکی از این عصاره های نانویی بودیم. کاهش ابعاد ذرات به مقیاس نانو سبب افزایش عمق نفوذ این ذرات می شود بدین جهت ما مبادرت به فرمولاسیون ۳۰ نوع عصاره گیاه کردیم و در این راه چند پروژه دانشجویی نیز تعریف شد. احمدی اظهار داشت: ما به دنبال کاربرد صنعتی این نانوساختارها هستیم، مدتی پیش یکی از فرمولاسیون های خودرا به سازمان دامپزشکی معرفی کردیم که می توانست ماندگاری محصولات پروتئینی را افزایش دهد. سازمان دامپزشکی نیز یکی از شرکت های بسته بندی فرآورده های پروتئینی را به ما معرفی نمود و بصورت پایلوت این فرمولاسیون برای افزایش ماندگاری گوشت گاو، گوسفند و مرغ در بسته بندی ها مورد آزمایش قرار گرفت. وی افزود: بعد از اسپری شدن این فرمولاسیون نانویی حاوی عصاره گیاه، ماندگاری این محصولات از ۴ روز به ۶ روز افزایش پیدا کرد. بعد از کسب این نتایج به دنبال پیاده سازی این فناوری در صنعت هستیم. بگفته این دانش آموخته رشته صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، این فناوری طعم دهنده های نانویی بر پایه گیاهان دارویی پتانسیل وسیعی جهت استفاده در صنایع مختلف دارد.

1401/03/21
21:56:41
5.0 / 5
578
تگهای خبر: پروژه , دانش بنیان , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲