حاوی پروتئین؛
تولید برنجی که مزه گوشت می دهد!
گردو دانلود: پژوهشگران چینی مدعی شده اند نوع جدیدی از یک برنج غنی شده که گوشت نیز در آن وجود دارد را ابداع نموده اند.
به گزارش گردو دانلود به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، در حقیقت آنها روشی برای کشت سلول های گوشت بطور مستقیم روی دانه های برنج به وجود آورده اند. تولید گوشت روی سیاره خاکی چالش بشمار می رود برای اینکه به زمین، آب و انرژی زیادی نیاز دارد و از طرف دیگر گازهال گلخانه ای انبوهی تولید می کند اما برنج آزمایشگاهی روشی بهتر برای دستیابی به مواد مغذی است که در میانه چالش های گفته شده، وجود دارد. تعدادی از محققان مرکز تحقیقات گوشت چین دراین زمینه آزمایشی انجام دادند. پژوهشگران دانه های برنج را پیش فراوری و سپس از آنها برای کشت لایه نازکی از سلول های گوشت مرغ یا خوک بطور مستقیم روی سطح دانه ها استفاده کردند. آنها دانه های برنج را انتخاب کردند برای اینکه غنی از فیبر و مواد مغذی دیگر هستند. علاوه بر آن سلول های حیوانی نیز بطور خاص در لابراتوار برای این منظور تولید شده بودند. وانگ شووی مولف ارشد پژوهش می گوید این برنج ظاهری نرمال دارد اما بعد از پختن طعم گوشت و برنج را می دهد. بدین سان برنج مواد مغذی را فراهم می آورد و از طرف دیگر سلول های گوشت پروتئین را به آن می افزایند. پژوهشگران معتقدند با کمک این روش یک وعده غذایی متعادل و مغذی تولید می شود. چنین غذایی دارای فیبررژیمی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی برنج معمولی است و همزمان آمینو اسیدها و پروتئین های حیوانی نیز به آن افزوده شده است. البته بنظر می رسد پژوهشگران کره جنوبی نیز مشغول توسعه چنین ایده ای بوده اند.
منبع: gerdoodl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب