تفکیک عروق مغزی با ابزارهای هوش مصنوعی پیشرفته

تفکیک عروق مغزی با ابزارهای هوش مصنوعی پیشرفته

به گزارش گردو دانلود، یک شرکت دانش بنیان با استفاده از پیشرفته ترین ابزارهای هوش مصنوعی تکنولوژی جدیدی به صورت قابل ملاحظه ای می تواند به جراحان در فرایند جراحی های مغزی کمک نماید.



به گزارش گردو دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت سامانه جراحی هوشمند پارسه معروف به پارسیس از سال ۱۳۸۵ فعالیت خویش را در زمینه سامانه های راهبری جراحی آغاز نموده است. این شرکت با بهره بردن از تجربیات گسترده خود، بسترهایی توسعه داده که امکان ساخت سیستم های منحصربه فردی را فراهم می آورد.
پارسیس به طور دقیقتر در حوزه های آموزش جراحی و سامانه های راهبری جراحی، سیستم هایی ارایه داده که نیازهای کاربران را به شکل دقیقی برآورده می کند. این سامانه ها از فناوری های متنوع ردیابی و شیوه های پیشرفته نمایشی بهره می برند و توانسته اند تاثیر چشم گیری در کاهش زمان، انرژی و هزینه ی درمان بیماران و آموزش جراحان داشته باشند.
این شرکت در نمایشگاه ایران ساخت دوازدهم، تکنولوژی جدیدی را معرفی خواهدنمود که به صورت قابل ملاحظه ای می تواند به جراحان در فرایند جراحی های مغزی کمک نماید. با بهره بردن از پیشرفته ترین ابزارهای هوش مصنوعی، پارسیس سیستمی را توسعه داده است که توانایی تفکیک و شناسایی دقیق عروق مغزی هر شخص را دارد.
پارسیس با ظرفیت تولید سالانه ۱۵ سامانه جراحی هوشمند در نمایشگاه ایران ساخت یازدهم موفق به فروش سه دستگاه ممتاز به بیمارستان های سینا و هفتم تیر تهران و آیت الله کاشانی اصفهان شده است. این فروش بعنوان یک نشان معتبر از کیفیت و کارآمدی محصولات این شرکت در زمینه پزشکی محسوب می شود.
علیرضا احمدیان، مدیرعامل شرکت دانش بنیان سامانه جراحی هوشمند پارسه (پارسیس)، سامانه راهبری جراحی را بعنوان یک سیستم ناوبری جامع برای جراحی های مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی و همینطور جراحی های ستون فقرات و فک و صورت معرفی و تاکید کرد: این سیستم می تواند انواع جراحی ها را از بیوپسی های ساده تا جراحی های پیچیده پوشش دهد و تاثیر زیادی در بهبود کیفیت و دقت عمل ها داشته باشد. این سامانه بخصوص در جراحی های پیچیده و خطرناکی که در گذشته منجر به مرگ و میر بالا می شد، نقش موثری دارد. در حوزه جراحی مغز و اعصاب، این سیستم توانایی های متفاوتی همچون استفاده در تحریکات عمقی مغز و تشریح تومورها را داراست.
وی با اشاره به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تفکیک عروق مغزی هر شخص در سامانه جراحی هوشمند پارسه اظهار داشت: این تکنولوژی نوآورانه با بهره گیری از الگوریتم های پیشرفته یادگیری عمیق، امکان تحلیل داده های پیچیده پزشکی و تصویربرداری مغزی را فراهم می آورد. این سیستم می تواند به شکل دقیق و سریع عروق مغزی را تفکیک کرده و نقشه ای دقیق از ساختار عروقی عرضه نماید. این امر می تواند به جراحان کمک نماید تا جراحی های خویش را با دقت بیشتری برنامه ریزی کرده و از ریسک های احتمالی در خلال عمل بکاهند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اشاره کرد: استفاده از این فنآوری به جراح این امکان را می دهد که مطمئن شود تومور به صورت کامل و بدون صدمه به بافت های سالم اطراف برداشته شده است. همچنین، این سیستم نقاط مورد نظر را به سادگی شناسایی کرده و موقعیت دقیق آنها را در حین جراحی مشخص می کند.
وی در ادامه به کاربردهای این سامانه در جراحی های گوش و حلق و بینی اشاره نمود و اضافه کرد: فناوری ناوبری سبب می شود جراحی های تهاجمی با عوارض کمتری صورت گیرد و نتایج به دست آمده نسبت به جراحی های سنتی دارای کیفیت بسیار بالاتری باشد.
احمدیان در رابطه با کاربردهای سامانه در جراحی های ستون فقرات هم تاکید کرد: ساختار پیچیده ستون فقرات، نیازمند ظرافت بالایی در جراحی است. جراحان برای اطمینان از موفقیت عمل و نتایج مطلوب باید با دقت میلی متری محاسبات انجام دهند. از سیستم ناوبری میتوان برای ترمیم صدمه ها و رفع فشار ریشه های عصبی بهره برد.
به گفته او باتوجه به اهداف و بازار هدف دولتی، شرکت پارسیس اهمیت ویژه ای برای نمایشگاه ایران ساخت قائل است. این نمایشگاه به منزله سکویی اساسی برای جلو بردن کارهای این شرکت بوده و حمایت های عرضه شده، نقشی موثر در پیشرفت و توسعه آنها داشته است. بدون چنین حمایت هایی، ادامه مسیری که پارسیس برای ایجاد تحول در جراحی های هوشمند ترسیم کرده، دشوار بود.
این فعال دانش بنیان همینطور اشاره کرد: تابحال بیشتر از ۱۲۰ بیمارستان در ایران از این محصول استفاده می نمایند و از نظر کیفی، این محصول کاملا قابل رقابت با نمونه های خارجی است و در مقایسه با آنها ۵۰ درصد هزینه کمتری دارد.


منبع:

1403/08/26
09:46:35
5.0 / 5
65
تگهای خبر: الگوریتم , تكنولوژی , تولید , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳