ایجاد دوره پسادکتری فناورانه در شرکت های دانش بنیان

ایجاد دوره پسادکتری فناورانه در شرکت های دانش بنیان

به گزارش گردو دانلود، رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی از راه اندازی دوره پسادکتری فناورانه در دوره ی جدید آگاهی داد و اظهار داشت: 80 درصد حقوق این افراد از طرف معاونت علمی تامین می شود.


به گزارش گردو دانلود به نقل از مهر، سعید سرکار در نشست خبری که امروز در لابراتوار ملی نقشه برداری مغز در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار گردید، اظهار داشت: زیرساخت تمام اقتدارها تکنولوژی است. اگر اقتدار تکنولوژی نداشته باشیم در سایر مولفه ها به جایی نمی رسیم. اقتدار نظامی و اقتصادی برگرفته از اقتدار تکنولوژی است. اقتصادی که متکی بر دانش بنیان و تکنولوژی باشد، اقتصادی زنده و پویا و رو به رشد است. اقتصادی اقتدار آفرین است که مبتنی بر تکنولوژی پیشرفته باشد. اقتدار اجتماعی مولفه های زیادی دارد اما از مهم ترین مولفه ها موضوع اقتصادی، نظامی و امنیتی است. رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی با اشاره به این که در بعضی مولفه های اقتداری ضعیف هستیم، اضافه کرد: در صورت داشتن اقتدار تکنولوژی و اقتصادی اساسا اقتدار دیپلماسی خواهیم داشت و همه به ما احترام خواهند گذاشت. آیا وضعیت همسایگان ما امروز با سال قبل یکی است؟ امروز آنها به یک سری مولفه های اقتداری ایران پی برده اند و رفتارشان با ایران تغییر کرده است اگر اقتدار تکنولوژی بالا برود همه حریم ما را حفظ خواهند کرد و ادبیات گفتاری شان با ما تغییر خواهدنمود. سرکار با اشاره به این که ستادهای بیو و سلامت، نانو، مواد پیشرفته، علوم شناختی و اتصال پذیری زیر مجموعه مرکز توسعه فناوری های راهبردی قرار دارد، اظهار داشت: در دوره ی جدید کانون پتنت فعالیت خودرا بصورت جدی و شاداب شروع می کند چونکه در دوره ای افت کرده بود و از جنب و جوش و جریان خود خارج شده بود. راه اندازی دوره پسادکتری فناورانه وی از راه اندازی دوره پسادکتری فناورانه در دوره ی جدید آگاهی داد و اظهار داشت: معاونت علمی با کمک وزارت علوم و وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه ها و حضور شرکت های دانش بنیان درنظر دارد دوره پسادکتری فناورانه را اجرائی کند. سرکار با اشاره به این که هم اکنون با بحران اشتغال دانش آموختگان مواجه هستیم و ظرفیت جذب هم ایجاد نکرده ایم، اظهار داشت: خیلی از اساتید دانشگاه می توانند با اجازه هیأت امنای دانشگاه، شرکت دانش بنیان تاسیس کنند و بر طبق آماری که در اختیار دارم، حدود هزار و ۱۰۰ نفر از اساتید دانشگاه یا موسس شرکت دانش بنیان و یا سرپرست مطالعه و توسعه شرکت هستند. وی در تشریح جزئیات دوره پسادکتری فناورانه اظهار داشت: این طرح را به معاون علمی ارائه دادم و ایشان رویکرد و نگاه مثبتی به آن داشتند. ما در طرح پسادکتری فناورانه خواهان
این هستیم که شرکت های دانش بنیانی که اساتید دانشگاه در آن فعال می باشند، افراد دارای مدرک دکتری را جذب کنند تا آنها بتوانند دوره پسادکتری فناورانه را در این شرکت دانش بنیان بگذارنند. این شرکت باید پروژه فناورانه تعریف کند و در آخر دوره فرد باید یک اختراع بین المللی ثبت کند و یا گذراندم این دوره منجر به خلق فناوری شود و یا محصولی را ارتقا دهد. سرکار در ادامه اشاره کرد: معاونت علمی ۸۰ درصد حقوق این فرد را به مدت ۲ سال تامین خواهدنمود و ۲۰ درصد حقوق و بیمه و مالیات توسط شرکت پرداخت خواهد شد. در آخر نیز گواهی پسادکتری توسط دانشگاه صادر می شود و در این طرح اشتغال این افراد تضمین خواهد شد. رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی افزود: همین طور برنامه داریم با صنعت بصورت جدی وارد تعامل شویم تا بتوانیم در کشور صاحب صنعت شویم؛ ما در ایران بیشتر کارخانه داریم تا صنعت و امروز ظرفیت علمی، نیروی انسانی، فناوری و ماشین سازی داریم که صاحب صنعت شویم. با کمک وزرات صمت می خواهیم صنعت بومی و پویا داشته باشیم.

1403/09/15
09:54:45
5.0 / 5
61
تگهای خبر: اساتید , پروژه , تكنولوژی , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵