پادتن هایی كه بیماران مبتلا به كووید-19 پیشرفته را از مرگ نجات می دهند

پادتن هایی كه بیماران مبتلا به كووید-19 پیشرفته را از مرگ نجات می دهند

گردو دانلود: پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود نشان داده اند که شاید گروهی از پادتن ها بتوانند از بستری شدن و مرگ و میر بیماران مبتلا به کووید-19 پیشرفته جلوگیری نمایند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از لایومینت، پژوهش جدید "دانشگاه جنوب فلوریدا" (USF) و "بیمارستان عمومی تامپا" (TGH) نشان میدهد که "پادتن های مونوکلونال" (MABs) می توانند عملکرد خوبی داشته باشند و میزان مراجعه به بخش مراقبت های ویژه به خاطر مبتلاشدن به کووید-۱۹ و بستری شدن را کاهش دهند. پژوهشگران باور دارند که اگر پادتن های مونوکلونال تحت دستورالعمل های "سازمان غذا و داروی آمریکا" (FDA) مورد استفاده قرار بگیرند، می توانند بار همه گیری بیماری را کاهش دهند.
درمان های مبتنی بر پادتن های مونوکلونال که تزریق آنها بصورت وریدی صورت می گیرد، بصورت ویژه برای پیش گیری از مبتلاشدن به کروناویروس طراحی شده اند. سازمان غذا و داروی آمریکا، مجوز استفاده اضطراری از این پادتن ها را برای بیماران مبتلا به نوع خفیف تا متوسط کووید-۱۹ صادر کرده است. بیمارانی که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، بیشتر مستعد بستری شدن در بیمارستان، استفاده از ونتیلاتور و سایر عوارض بیماری همچون مرگ و میر هستند.
"آسا اکسنر" (Asa Oxner)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: بااینکه هم اکنون تاکید زیادی بر تزریق واکسن وجود دارد اما هنوز هم روزانه افراد زیادی به کووید-۱۹ مبتلا می شود که تعداد قابل توجهی از آنها به عوارض جدی گرفتار هستند.
وی ادامه داد: ما امیدواریم که نتایج این پژوهش، اهمیت هدفمند کردن درمان با پادتن های مونوکلونال را برای این جمعیت پرخطر مشخص نماید و میزان استرس کادر درمان را طی دوره همه گیری کووید-۱۹ به حداقل برساند.
آزمایش های بالینی محدودی که پیش تر انجام شده اند، نشان داده اند که اگر پادتن های مونوکلونال بلافاصله بعد از تشخیص بیماری ارائه شوند، بهترین نتیجه را به همراه خواهند داشت. این پژوهش جدید، یکی از اولین پروژه هایی است که تاثیر بالینی پادتن های مونوکلونال را منحصرا در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ پیشرفته مورد بررسی قرار می دهد.
نتایج این پژوهش نشان می دهند که بیماران درمان شده با پادتن های مونوکلونال، بصورت قابل توجهی کمتر از سایر بیماران در بیمارستان بستری می شوند و یا به بخش مراقبت های ویژه مراجعه می کنند.
هیچ مورد مرگ و میری در گروه تحت درمان با پادتن های مونوکلونال مشاهده نشد. بیماران این گروه، شش روز بعد از شروع نشانه ها تحت درمان قرار گرفتند و امکان بستری شدن آنها در مقایسه با بیماران گروه دیگر، بصورت قابل توجهی کم شد.
در مقاله این پژوهش آمده است: تامل در یافته های پژوهش ما نشان میدهد که بهتر است امکان استفاده از پادتن های مونوکلونال را برای مقابله با کووید-۱۹ در نظر بگیریم.
این پژوهش، در مجله "Open Forum Infectious Diseases" به چاپ رسید.




منبع:

1400/04/04
18:39:01
5.0 / 5
779
تگهای خبر: پروژه , دانشگاه , طراحی , مجوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳