نشریه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در اسكوپوس نمایه شد
به گزارش گردو دانلود نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی Scopus در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد.
به گزارش گردو دانلود به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی «Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology» وابسته به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، بعد از فرایند استانداردسازی و احراز شرایط لازم با ارزیابی های به عمل آمده، در پایگاه استنادی علمی اسکوپوس وابسته به انتشارات بین المللی الزویر، در چارک چهارم (Q۴) نمایه شد.
این نشریه در خیلی از پایگاه های دیگر، نظیر Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، American Chemical Society (CAS)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، EBSCO، Google Scholar، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا، نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر می شود.
این فصلنامه علمی که از زمستان ۱۳۹۹ با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند منتشر می شود تابحال ۱۰ شماره به چاپ رسیده است و نسخه الکترونیکی آن روی سایت نشریه به نشانی http: //journals.rifst.ac.ir/browse?_action=issue&lang=en در دسترس می باشد.
منبع: gerdoodl.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب